Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol18/s9/2qqw5h1hga8dcid/deanlight.se/public_html/wp-content/plugins/pjw-query-child-of/pjw_query_child_of.php on line 70

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol18/s9/2qqw5h1hga8dcid/deanlight.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 202
Kontakt | deanlight Stockholm

 

deanlight Stockholm
Hedlanda Gård 5
647 92 Mariefred

0735 46 40 60
info@deanlight.se


Det började med en resa. Den resan lade grunden till deanlight Stockholm. Och resan fortsätter …

Ett gäng äventyrslystna grabbar som gör en resa tillsammans. Så startade deanlight sommaren 2003. Norges fantastiska natur och vildmark skulle utforskas och ett febrilt samlande av dyk- och klätterutrustning drog igång, bl.a. fick Ola Skinnarmo låna ut några av sina alldeles för stora stegjärn. Till slut kom vi iväg i två fullpackade bilar. Det blev ett fantastiskt äventyr som vi aldrig kommer att glömma.

Väl hemma igen bestämde vi oss för att göra något av alla bilder som vi tagit under resans gång. Ett år senare – efter oändligt många fritidstimmar spenderade på 3D-modellering, animationer och compositing – möttes produktionen av jubel. deanlight Stockholm var grundat och vår första kund blev – självklart – ett företag som sponsrade med utrustning för nästa resa.

Se resultatet här ovan…

Vilka är vi?

Vi är en fullservice digital marknadsbyrå som jobbar med att ta fram idéer och lösningar för företag som vill synas eller uppmärksammas mer. deanlight består av en nätverksgrupp av entusiastiska, kreativa människor med stor kompetens inom sina respektive områden. Det gör oss flexibla och dynamiska – vi kan anpassa våra resurser efter varje uppdrag.

Vår drivkraft är att försöka hitta kreativa lösningar på krävande utmaningar. Vi tänker, bollar och producerar. Bland det vi åstadkommit hittar du webbplatser, webbkampanjer, företagsprofiler, videor, 3D-visualiseringar, säljpresentationer, banners, bildekor och utbildningsmaterial. Ta gärna en titt på de uppdrag vi gjort!